kindermodewinkel i-Ragazzi Meerssen
16813
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16813,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Categorie
<

Verbouwing kindermode-en schoenwinkel i-Ragazzi di Magazien te Meerssen. In de voorgevel is met historisch besef een nieuwe entreedeur geplaatst met een hedendaagse detaillering (houten deur met volledig stalen bekleding die tevens als glaslat fungeert, inclusief geĆÆntegreerde deurgreep).

Aan een kant van de L-vormige winkelruimte is op enige afstand tot de bestaande mergelmuur een lange, uit twee delen opgebouwde, kastenwand voorzien (bamboe naturel fineer icm. gekleurde berken betonmultiplex). Aan de voorzijde kunnen op een groot aantal uitschuifbare plateaus de kinderschoenen geƫtaleerd worden. Aan de muurzijde is letterlijk het magazijn met de voorraad schoenen waardoor de loopafstanden klein zijn. Op de nieuwe gevlinderde betonvloer liggen drie grote gekleurde vloerkleden die de belangrijkste plekken markeren (kinderschoenen, kinderkleding en speelhoek). Alle overige utilitaire meubilair (kassabalie / keukenblokje / legplanken ed.) zijn gemaakt in berkenmultiplex, deels in de rode huisstijlkleur. De verlichting is basic maar feestelijk.