Revitalisering Infobaken Frontenpark Maastricht
18453
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18453,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Wij zijn benaderd door Stichting Dichter in Beeld met de vraag of het Infobaken Frontenpark een rol zou kunnen spelen in het Poëziepad, een gedichtenroute door het Frontenpark.

 

Vóór en tijdens de verplaatsing van de Noorderbrug diende het zgn. infobaken als startpunt voor de geplande stedenbouwkundige en landschappelijke ontwikkelingen icm. informatie omtrent historie en natuurwaarden in het gebied. Hoewel de levensduur van “het folly-achtige meubel” aanvankelijk 5 jaar zou zijn staat het er nog altijd. De toendertijd door derden aangebrachte informatie is echter gedateerd en slecht leesbaar.

 

Het infobaken zal een nieuw leven krijgen als informatiedrager voor het Poëziepad. Hierbij een filmpje waarin het eerste schetsplan is gevisualiseerd.

 

 

 

Categorie
>