Leertuin OBS Maastricht
17626
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17626,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Ontwerpschetsen computermeubel en zithoek (pluriform gebruik tbv. leertuin, wachtende ouders tijdens oudergesprekken, naschoolse opvang etc.) in centrale entreehal Openbare Binnenstad School Maastricht. Hangend aan de wand een lange doorgaande werktafel voorzien van computerwerkplekken (incl. een opbergkastje). In het midden van de relatief kleine hal wordt een “ronde tafel” geplaatst waaromheen een ronde zitbank met in de rug opbergvakken. Het geheel is uit drie delen opgebouwd in verband met verplaatsbaarheid aangezien de hal tijdens manifestaties/ toneelvoorstellingen leeg geruimd moet kunnen worden.

Boven de centrale zit/werkplek een grote ronde lamp die middels een kabel/katrol/kikker opgetakeld kan worden indien dit ivm. het gebruik van de ruimte is gewenst.

 

De computerwerkplekken in de centrale hal, de werktafel voor de concierge en de beide teamtafels zijn inmiddels uitgevoerd (de mogelijkheid om terplekke fotos te maken is echter dermate beperkt dat we deze, op een enkele uitzondering na, helaas niet hebben kunnen bijvoegen).

 

samenstelling zit/werkmeubel in het midden van de hal

computerwerkplekken aan de wand (berken icm. desktop)

werkplek concierge (berken icm. desktop)

vergader/lunchtafels teamruimte met diverse opstelvarianten (beuken icm. desktop)