kathedraal Roermond
16566
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16566,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Categorie
interieur, meubel

Interieur bezoekerscentrum Sint Christoffel Kathedraal Roermond. Ontwerp interieur en uitvoering van diverse interieuronderdelen (oa. balie, collectebussen, wandmeubel, bewegwijzering, belettering voorgevel). De balie (eik, zwarte MDF, glas, semi-transparante zwarte kunststof honingraatplaat, verlichting) is geplaatst in een nis tussen twee steunberen van de kathedraal (aan de bovenzijde voorzien van een volledig glazen dak). De voorzijde van de balie is gemaakt van een bijzondere semi-transparante zwarte kunststof waar het daglicht (en aanvullende buis-verlichting) doorheen schijnt.

Het overige meubilair (wandmeubel en losgeplaatste sokkels) is hoofdzakelijk en terughoudend uitgevoerd in zwarte MDF (passend bij de natuurstenen vloer) en glas.

Opvallend rood gekleurde collectebussen (opgetilde afgeknotte stalen cilinders voorzien van uitgelaserde belettering) staan op strategische plekken.