woonhuis B&P Maastricht
16676
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16676,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Categorie
interieur, meubel

Hoge kastenwand (verdiepingshoogte ca. 3,6m) woonhuis B-P in voormalig grenskantoor Maastricht- Kanne, bestaande uit een stapeling van handzame “kisten” (mede vanwege de ligging op de eerste verdieping) terplekke “gemetseld” tot een “muur”. In eerste instantie zou voor de ramen (met uitzicht over de velden rondom Chateau Neercanne) een radiator-omkleding annex lange zitbank (ogenschijnlijk uit de kast getrokken) komen. Ter rechterzijde een hoge kast.

 

 

In definitieve uitvoering is deze bank centraal geplaatst en onderdeel geworden van de kast en is de hoge kast komen te vervallen. De opbouw is nu vereenvoudigd tot een stapeling van staande en liggende kisten in een tweetal maatvoeringen naar wens voorzien van een deur/lade. De bestaande schouw wordt opgenomen in het geheel.