woonhuis K Maastricht
16613
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16613,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Categorie
interieur, meubel

Ten behoeve van woonhuis K te Maastricht hebben wij diverse meubels ontworpen en uitgevoerd.

Onder andere:

  • Kast met werkplek voor de woonkamer (bamboe naturel fineer, wenge massief, berkenmultiplex, PMMA schuifdeuren blauw gesatineerd)
  • Zwevende keukenkast, voorzien van lades en klepje (tbv. huissleutel, pasjes, post ed.), tevens dienende als omkleding van een bestaande leidingkoker. DeĀ  poes des huizes lag altijd in het rek dat voorheen op deze plek stond…dus ook nu weer is er een strategische plek met uitzicht voor haar gereserveerd (groene vakje rechts). De kast verspringt in diepte zodat alle stoelen rondom de keukentafel goed bereikbaar zijn.
  • Garderobekast in de entreehal met deuren die maximaal open kunnen zodat de inhoud van de kast goed bereikbaar is in de relatief smalle nis waarin de kast is geplaatst. Alle bewoners hebben een open vakje ten behoeve van mutsen, sjaals en handschoenen. Bovenop de kast plek voor hoed, helm ed.