gorissendeponti | tuin-atelier restaurator Maastricht
16669
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16669,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Schetsontwerp én uitvoering in eigen werkplaats van een atelier voor een restaurator van schilderijen te Maastricht.
Uitgangspunt is de plaatsing van een licht hout-skeletbouw volume in de achtertuin van het woonhuis. Er wordt vanuit duurzaamheid-én kostenoogpunt gestreefd naar optimaal hergebruik van materialen uit een bestaande aanbouw (oa. de raamindeling is gebaseerd op de maatvoering van bestaande vrijkomende thermisch geisoleerde beglazing). Het atelier is volledig door ons prefab voorbereid, grotendeels in eigen werkplaats opgebouwd, vervolgens gedemonteerd, tijdelijk opgeslagen en (na aanbrengen door derden van een industrieel gevlinderde betonvloer) terplekke opgebouwd.
Materialisatie: western red cedar open betimmering in combinatie met Rockpanel

Categorie
architectuur, interieur