gorissendeponti | gezondheids centrum Severen
16008
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16008,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Renovatie Gezondheidscentrum Severen Amby Maastricht.

 

Schetsontwerp voor de verbetering van de logistiek rondom de balie, front-en backoffice inclusief het verhogen van de privacy (tijdens balie-en telefonisch overleg). In ons voorstel wordt de huidige volumineuze balie sterk gereduceerd waardoor meer bewegingsruimte ontstaat bij de entree. De privacy wordt verhoogd door een duidelijkere scheiding (middels een gesloten wand met loopdeur en glazen schuifdeurtjes) tussen patiƫntzone en front/backoffice. Vanuit de balie is er zicht op zowel de wachtkamer als de beide gangen.

Materialisatie: massief eiken kaders gevuld met dichte en (semi)-transparante panelen.

Categorie
>